Handelsbetingelser

  • Almindelige betingelser

Købskontrakten er et juridisk bindende dokument, som giver køber og sælger rettigheder, pligter og ansvar.

 2. Køb

Kontrakten anses indgået fra det øjeblik, hvor køberen via vores e-shop betaler for vareren (forudbetaling) eller fuld pris.

 3. Kunden Databeskyttelse

Alle oplysninger, der er relateret til personoplysninger og er registreret i butikken indsamles med henblik på:

- Undersøge varen og serviceordrer.

- Løse problemer i forbindelse med præsentation og levering af varer.

- Opfylde andre kontraktlige forpligtelser.

4.Købers rettigheder

Køber har ret til at købe varer i butikken i Reglerne og gemme procedurer.

Køber kan ikke annullere ordren, når den er i produktionslinje eller allerede er færdig og klar til levering.

Returnere de elementer, der er nødvendige for at sørge for erhvervelse af dokumentet.

Returnerede vare skal være forsvarligt pakket.

Ved returnering af et produkt, skal du indsende en ansøgning med angivelse af følgende oplysninger: ordrenummer, dato, produkt, pris, leveringsdato. Anmodningen skal indeholde faktura.

Køberen er ansvarlig for returne varen på en ansvarlig måde til kubilas.lt produktionsfaciliteter på Kertupio str. 63, Neveronys, Kauno rajonas, LT-54486, Litauen. Returvarer accepteres i arbejdstiden (Man - Fred: 8:00 til 17:00), eller efter aftale individuelt anden gang.

5. Sælgers rettigheder

Hvis køber forsøger at undergrave det arbejde online butikker stabilitet og sikkerhed eller i strid med sine forpligtelser, har sælgeren ret til øjeblikkeligt og uden varsel at suspendere eller begrænse køberens adgang til den elektronisk butik.

Sælger forbeholder sig retten til enhver tid, uden varsel til køberen,  at lukke service, butik eller ændre dele af det, enhver og alle dens indhold.

Sælger har ret til uden forudgående varsel til køber at annullere ordren, hvis køberen har modtaget faktura for betaling indenfor for (3) hverdage.

Sælgeren kan i tilfælde af usikkerhed omkring orden, kontakte kunden telefonisk senest den næste arbejdsdag efter ordren var lavetSælger har ret uden forudgående varsel til køber til at annullere ordren, hvis sælgeren ikke kontakte køber inden for 5 (fem) arbejdsdage.

Sælgeren har ret til at forlænge fristen for levering af varen, hvis det sker på grund af omstændigheder som sælger ikke kan have forudset (f.eks. ​​vissleveringsforsinkelser og så videre.). Kunden skal pr. mail informeres om dette.

Sælgeren er ikke forpligtet til at kompensere køberen af ​​direkte eller indirekte tab som følge af forsinket levering af varerne.

6. Sælger er enig

Sælger accepterer at disse regler og betingelser overholdes

Sælger accepterer at levere køberens bestilte varer

Hvis sælgeren, under relevante omstændigheder ikke kan levere de bestilte varer til køber, forpligter sælger sig til at lignende eller minimere deres tilsvarende element. Køber nægter at acceptere en kopi eller mest sandsynligt en vare,  skal sælger accepterer at refundere pengene inden for fem (5) hverdage, hvis betalingen allerede er foretaget.

7. Andre betingelser

Disse regler er underlagt litauiske lov.

Alle tvister, der opstår i forbindelse med gennemførelsen af ​​disse regler, afgøres ved forhandling. I mangel af enighed, er striden afgøres af den litauiske lov.