Levering af spabad og sauna:

1. Klient vælge det produkt.

2. Klient betaler hele prisen (100%) eller 50%, og vi begynder at producere varmt karbad. Når boblebad er produceret, sender vi billeder af varmt karbad til vores klient og derefter klient skal betale resten 50%.

3. Vi gør boblebad 2-4 uger. Om leveringstid på sauna klient, nødt til at spørge.

4. Når boblebad er helt samlet, tjekker vi alt og kunden får 100% perfekt boblebad.

5. vildmarksbadet er fremstillet og klar til afsendelse, vil det blive pakket på en palle (diameter: 80-120 cm). Hvis boblebad er med intern komfur, yderligere elementer er inde boblebad (pumper, trapper, skorsten ...). Hvis boblebad er med ekstern komfur, alle yderligere elementer pakket på den anden palle.

6. Når boblebad er klar, vi er på udkig efter transport, når vi får det, vi informere kunden om planlagte leveringstid.

7. Normalt boblebade leveres med små lastbiler (længde: 3-5 m), men nogle gange er det kunne leveres med 12 m længde lastbil. Klient nødt til at informere os om muligheden for at levere med lastbil.

8. Når transportfirma levere produktion, klient har brug for at tage sig af, hvordan man losse spabadet eller saunaen ud lastbil. Det kunne gøre 3-5 personer (det afhænger af boblebad størrelse og vægt). Losning af sauna er muligt med kran.

9. Hvis kunden ikke har mulighed for at losse af ham selv, han har brug for at informere os. Der er mulighed for at levere boblebad med gaffeltruck, men det koster ekstra (100-200 Eur)

10. Efter levering klient bare nødt til at pakke varmt karbad, hvis boblebad er med ekstern komfur bare tilslutte den og kunne bruge og har en stor tid!

Levering gratis er bare for brændeovne, for boblebad yderligere elementer klient skal betale. Levering pris på komfur spørg.

Vi leverer vores produktion fuldt samlet: