statinės formos sauna
statinės formos sauna
statinės formos sauna
statinės formos sauna
statinės formos sauna
statinės formos sauna
statinės formos sauna
statinės formos sauna
statinės formos sauna
statinės formos sauna
statinės formos sauna
statinės formos sauna
statinės formos sauna
statinės formos sauna
statinės formos sauna

Sauna - rund form

Reference: 38

3.700,00 €

Den tilsyneladende startpris er for den mindste standardmodel af en gran tønformet sauna (diameter: højde 2,45 mx bredde 2,45 mx længde 3 m). Når du vælger yderligere variabler, vil prisen variere afhængigt af længden på saunaen, træsort og omkostningerne til tilbehør.

Standard sauna består af:

1. Type træ - gran.
2. Ovnen opvarmes med træ eller en elektrisk komfur.
3. Længden på saunaen. Valgfrit (3m, 4m, 5m).
4. Liggestole i saunaen fra lind chernay alder eller asp.
5. Højden på saunaen er 2,40 m / bredde 2,45 m.
6. Vægge 40 mm tykke.
7. Bitumen helvedesild - farven vælges af klienten.
8. Gitter på et gulv fra et træ på 40 mm. tykkelse.
9. 2 vinduer på bagsiden af saunaen.
10. Et vindue i døren.
11. Døren med en lås.
12. Imprægnering af udvendige vægge.
13. Varmebestandige beskyttelsesplader til ovnen.
14. Dekorativ gesims.
15. Stikkontakt, elektrisk sikring.
16. Hermetisk lampe
En tøndeformet sauna er en sauna, hvis indvendige og udvendige er lavet af træ og udgør en cylindrisk form. Varmen i en sådan sauna cirkulerer lidt bedre, men det er mere stil. Når du bestiller vores e-mail I butikken kan du vælge en af 3 saunaer i standardlængde (3 m, 4 m, 5 m), men du kan også bestille ikke-standardstørrelser, med en brændeovn (valgfrit), eller du kan vælge den perfekte elektriske ovn . Du kan også vælge vægisolering, LED-belysning, vi kan udstyre saunaen med to eller tre separate rum (bruser, omklædningsrum eller afslapningsrum). Vi kan farve dit valg i enhver farve, og vi imprægnerer hele saunaen tre gange.
Bemærk, at saunaen er som et lille sommerhus, så kunderne har ofte brug for særlige, individuelle detaljer, så vi hjælper gerne med at rådgive dig om eventuelle spørgsmål. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte følgende kontakter. Vores professionelle og erfarne håndværkere med mere end 10 års erfaring med produktion af boblebad og saunaer vil producere en sauna med skrånende tag i højeste kvalitet, som appellerer til dig både om vinteren og om sommeren.
Vores professionelle og erfarne håndværkere med mere end 20 års erfaring med produktion af boblebad og saunaer vil producere tønde-saunaer af højeste kvalitet, som du vil nyde om vinteren og sommeren.
Vi bruger kun gran af høj kvalitet fra Rusland til udendørs udsmykning af saunaen. Til interiøret bruger vi kun høj kvalitet lind, sort el eller osp i selve saunaen. Dette træ har fremragende modstand mod varme og fugtighed og bevarer sin farve og form. Disse funktioner gør saunaen holdbar og af høj kvalitet. Højeste kvalitet betyder, at træet er solidt, stærkt, korrekt tørret og uden grene eller rødder. Dette er en garanti for kvalitet. Vi er producenter, ikke forhandlere, så vi er ansvarlige for kvaliteten af alle vores produkter og yder en 2-års garanti. Derfor vil du føle dig komfortabel og sikker med ethvert af vores produkter.
Før du køber en sauna, skal du bare vælge et sted til det og beslutte, hvor mange mennesker der skal bruge den. Her er nogle tip, der hjælper dig med at tage din beslutning:
Først og fremmest kræver konstruktion af en sauna et jævnt fundament.
Anden. Hvis du ikke ved, hvilken længde på saunaen du skal vælge, skal du se på diagrammet med den anbefalede diameter:
Sauna kapacitet (maksimalt antal personer)
Afhængig af saunaens længde og gennemsnitshøjden for en voksen (gennemsnitshøjde: 175 cm, gennemsnitsvægt: 65 kg, skulderbredde 60 cm):

3 m lang sauna: ca. 6 personer
4 m lang sauna: ca. 8 personer
5 meter sauna: ca. 10 personer

Denne beskrivelse giver generelle oplysninger. Vi lægger komplette instruktioner til brug af saunaen i den sauna, du har købt.
Vi ønsker dig behagelige og nyttige øjeblikke med vores tøndeformede sauna.
Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os på nedenstående kontakter. Vi hjælper dig med at vælge den bedste sauna til dig.

8 andre produkter i den samme kategori: