Sauna (Giebeldach)
Sauna (Giebeldach)
Dvišlaičio stogo sauna
Dvišlaičio stogo sauna
Dvišlaičio stogo sauna
Dvišlaičio stogo sauna
nuožulnaus stogo sauna

Gavl træ sauna

Reference: 36

4.000,00 €

Startprisen er for den mindste standard sauna-model med skråt tag lavet af grantræ (dimensioner: højde 2,45 mx bredde 2,45 mx længde 3 m).

Standard sauna består af:

1. Type træ - gran.
2. Ovnen opvarmes med træ (og en skorsten) eller en elektrisk komfur.
3. Længden på saunaen. Valgfrit (3m, 4m, 5m).
4. Bænke, liggestole i saunaen.
5. Højden på saunaen er 2,45 m / bredde 2,45 m.
6. Vægge 40 mm tykke.
7. Tagdækning af bituminøs flise.
8. Træspis i halvdelen.
9. 2 vinduer på bagsiden af saunaen.
10. Vinduet ved døren.
11. Døren med en lås.
12. Imprægnering af udvendige vægge.
13. Varmebestandige beskyttelsesplader til ovnen.
14. Dekorativ gesims.
15. Stikkontakt, elektrisk sikring.
16. Hermetisk lampe

Sauna med skråt tag - en sauna med indvendigt og udvendigt trætrim, med en indvendig form på fire hjørner og et skråt tag. Når du bestiller vores e-mail i butikken, kan du vælge en af 3 saunaer i standardlængde (3 m, 4 m, 5 m), men du kan også bestille ikke-standardstørrelser, med en brændeovn i saunaen eller fra saunaen (valgfrit), eller du Du kan vælge den perfekte elektriske komfur. Du kan også vælge vægisolering, LED-belysning, vi kan udstyre saunaen med to eller tre separate rum (bruser, omklædningsrum eller afslapningsrum). Vi kan farve dit valg i enhver farve, og vi imprægnerer hele saunaen tre gange.
Bemærk, at saunaen er som et lille sommerhus, så kunderne har ofte brug for særlige individuelle detaljer og nuancer, så vi hjælper gerne med at rådgive dig om eventuelle spørgsmål. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte følgende kontakter. Vores professionelle og erfarne håndværkere med mere end 10 års erfaring med produktion af boblebad og saunaer vil producere en sauna med skrånende tag i højeste kvalitet, som appellerer til dig både om vinteren og om sommeren.
Vi bruger kun gran af høj kvalitet til udendørs udsmykning af saunaen. Til interiøret bruger vi kun høj kvalitet asp, lind eller sort uld i selve saunaen. Dette træ har fremragende modstand mod varme og fugtighed og bevarer sin farve og form. Disse funktioner gør saunaen holdbar og af høj kvalitet. Højeste kvalitet betyder, at træet er solidt, stærkt, korrekt tørret og uden grene eller rødder. Dette er en garanti for kvalitet. Vi er producenter, ikke forhandlere, så vi er ansvarlige for kvaliteten af alle vores produkter og yder en 2-års garanti. Derfor vil du føle dig komfortabel og sikker med ethvert af vores produkter.
Før du køber en sauna, skal du bare vælge et sted til det og beslutte, hvor mange mennesker der skal bruge den. Her er nogle tip, der hjælper dig med at tage din beslutning:
Først og fremmest kræver konstruktion af en sauna et jævnt fundament.
Anden. Hvis du ikke ved, hvilken længde på saunaen du skal vælge, skal du se på diagrammet med den anbefalede diameter:
Sauna kapacitet (maksimalt antal personer)
Afhængig af saunaens længde og gennemsnitshøjden for en voksen (gennemsnitshøjde: 175 cm, gennemsnitsvægt: 65 kg, skulderbredde 60 cm):
3 m lang sauna: ca. 6 personer
4 m lang sauna: ca. 8 personer
5 meter sauna: ca. 10 personer

Denne beskrivelse giver generelle oplysninger.
Vi ønsker dig et behageligt og sundt ophold i vores skrånende tagbad.
Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os på nedenstående kontakter. Vi hjælper dig med at vælge den bedste sauna til dig.

Hot tub team

8 andre produkter i den samme kategori: